Kategorier
Uncategorized

Hvordan vil digital markedsføring utvikle seg i tiden som kommer?

Hei igjen!

Denne gangen skal jeg skrive om hvordan jeg tror digital markedsføring kommer til å endre seg i fremtiden. Det skjer stadig teknologiske utviklinger. Dette har vi lært mye om dette semesteret. Vi har vært innom ulike typer teknologier som blokkjeder og kryptovaluta til autonome biler som vil overta for oss mennesker en gang i fremtiden. Det er klart at nye teknologier kommer, hvordan vil dette påvirke den digitale markedsføringen? Det blir å spekulere, men her kommer noen av mine tanker rundt dette temaet. 

Hvordan ser verden ut? 

I fremtiden vil det nok dukke opp problemer som vi må løse. Det kan være et forverret miljøproblem, eller kanskje eldrebølgen blir for stor? Problemer dukker opp, også kommer vi med en ny teknologi eller ny måte å gjøre ting på som retter opp i problemet. 

Digital markedsføring kommer også antageligvis til å forandre seg i tiden som kommer. Selv om teknologien vil utvikle seg tror jeg at sosiale medier vil forbli. Og den markedsføringen som føres vi sosiale medier. Jeg tror ikke sosiale kanaler vil forsvinne fordi vi mennesker er sosiale dyr. 

Oppsummering

For å konkludere vil jeg si at det er liten tvil om at digital markedsføring skal fortsette å utvikle seg i årene som kommer. Det blir vanskelig å peke ut veien utviklingen vil ta, men nye og gode oppfinnelser og forbedringer kommer nok uansett. Det er alltid spennende å følge med på utviklingen. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *